Ellen Hvidt

Ellen tilbyder igennem virksomheden Equina kurser i leder- og teamudvikling samt coaching. Ellen og hendes kolleger, de skønne islandske heste der også bor på gården, er med til at udvikle team og ledere i, at blive mere bevidste i deres kommunikation. Hestene er mestre i at hurtigt give os feedback på hvad vi gør, og tager ikke hensyn til om vi er leder eller medarbejder.

Ellens CV er langt, men for at nævne nogle kompetencer er hun Grow 2 certificeret coach, biolog, naturvejleder og har i samarbejde med Annette Mørk-Sørensen stiftet Equina.

Kurt Tønder

Kurt tilbyder igennem virksomheden VM system kurser i LEAN, teambuilding samt rådgivning indenfor LEAN, ledelse og virksomhedsudvikling.

Af Kurts kompetencer kan nævnes at han er ingeniør, mellemleder i forsvaret i 10 år, udviklingskonsulent siden 1999, arbejder med effektivisering af forretningsprocesser (LEAN) og projektstyring samt forandringsledelse.

Både Ellen og Kurt er er facilatorer og stiller gerne deres viden og kunnen til rådighed, når der ønskes spændende og innovative møder.

 

Om

 

 

 

   

International Coach Federation European Association for Horse Assisted Education International Coach Federation